Kvalvik Bait deltar på EFTTEX 2016!

8. april 2016


16-18. Juni finner du oss på stand på Europas viktigste messe innenfor sports- og fritidsfiskeutstyr i Amsterdam. EFTTEX, som arrangers av European Fishing Tackle Trade Association (EFTTA), er en trade-only messe som besøkes av media, forhandlere, grossister, distributører og produsenter av sportsfiskeutstyr fra hele verden. På stand tar vi med oss våre Kvalvik Bait produkter, samt fiskeagnene som vi utvikler til kommersielt linefiske og teinefiske. I tillegg vil det være mulig å ta en nærmere titt på de aktive ingrediensene som vi bruker i Kvalvik Bait, som vi forøvrig har begynt å eksportere ut av Norge til aktører i bransjen som virkelig har oppdaget effekten av våre luktstoffer. Om du skulle ta turen innom finner du oss på stand D78. Vi sees i Amsterdam!