Team

Team Kvalvik Bait består av våre ansatte, forskningspartnere, og et knippe drevene sportsfiskere

Svein Kvalvik er gründer og CEO i Polybait AS. Han startet arbeidet med ideene om kunstige agn allerede i 2009, og i 2011 stiftet han selskapet. Svein er den fødte gründer og har startet- og drevet flere selskaper før Polybait. Familien hans har drevet fiske i generasjoner i Lofoten, og selv har han reist mye på havet i sine tidligere år. Svein er en fullblods havfisker og vet hvordan kveita skal lures, men har også lidenskap for laks- og sjøørretfiske.
Gustav Martinsen er ansatt innenfor forskning og utvikling i Polybait, og er også ansvarlig for mye av prøvefisket som gjøres i selskapet i etterkant av studiene. I likhet med Svein har Gustav også drevet med fiske i mange år, og har også lang erfaring både innen sjømateksport og fiskeriforskning. Han har en mastergrad i fiskerifag fra NFH, og er sentral i selskapets produktutvikling hvor han har lagt ned utallige timer med arbeid på laboratoriet. Gustav er nordnorske kveiters store skrekk, og få andre har dratt opp så mange kilo fra havet som han.
Haakon Worum er ansatt innenfor markedsføring og salg i Polybait, og ble rekruttert rett fra skolebenken på Handelshøyskolen i Tromsø hvor han tok en mastergrad innenfor markedsføring og ledelse. Haakon er primært tørrfluefisker (!) og jakter kontinuerlig på vakende ørret og røye (og noe ufrivillig, harr). Men når forholdende krever det, kjører han en dødelig kombinasjon av nymfer og Kvalvik Bait Laks/Ørret.
Simen Måren Stende er en av flere medlemmer i "Fishing Addicts Norway" og er det første tilskuddet i Kvalvik Bait's Pro-Team. Simen er elektriker fra ei lita fjellbygd i Valdres, og er oppvokst med ørretfiske i fjellvann og elver. Det er fluefiske som står hans hjerte nærmest, men han trives like godt i båten på 1000moh med en wobbler på stanga. Simen deltok i VM i Skreifiske 2015 sammen med Jon Mørstad som du kan se her: https://youtu.be/n5uvlS4IXAU I laksesesongen 2015 var Simen med som kameramann for et nytt prosjekt som kalles "Salmon Stalkers" på Vimeo og YouTube https://vimeo.com/135136946
Jon Mørstad er i likhet med Simen del av Fishing Addicts Norway. Jon kommer fra ei fjellbygd i Valdres og er bonde og selvstendig næringsdrivende. Han er oppvokst med ørretfiske i fjell og elver, men som halvt vestlending har han tilbrakt mange timer i båt på Hardangerfjorden. Jon driver med det meste av fiske, men det er fluefiske og jakten på dronninga i dypet (kveita) han finner mest spennende. Du kan se Jon teste ut Kvalvik Bait her: https://www.youtube.com/watch?v=KkCaOEaWiCw&app=desktop samt en film fra havfiske rundt sørøya her: https://www.youtube.com/watch?v=qufLHE4xpfE&app=desktop